Messages in this topic - RSS

Home ? Tech Help ? Newer Version, same problem

the topic is closed
16/04/2013 19:50:55

wdeprospo
wdeprospo
Posts: 86
I downloaded the update and I still have the same problem when accessing the camera Window. Edit, click etc...
I think my codecs and drivers are up to date???

Any suggestions?

William


Windows 7, 64 bit
Service Pack 1
CPU i7 @ 3,40
RAM 16 Go
lots of disk.....






permalink
16/04/2013 20:38:40

colyn
colyn
Posts: 7
I have exactly the same problem as trying toi.En edit object, decor ... I plant
the same window then appears back office and so far no solution.
At least for now.

Windows 7 64 bits
intel I7 920
6144 Ram
nvidia gtx 560 Ti
DirectX 11
edited by colyn on 16/04/2013
permalink
16/04/2013 20:58:22

urbanlamb
urbanlamb
(Account inactive)
Posts: 1796
I have this system configuration pretty much on my pc same card samish processor i7 different speed and same windows so i will try this tonight with muvizu play. They just released a hotfix and it appears they need to hotfix the hotfix so for now you might want to try 23b you will need to remove all evidence of muvizu play to use it though. Uninstall completey , remove any stray folders and clean your registry.



http://muvizu.com/Forum/topic2622-muvizuplay-v10-feedback.aspx?Page=5#post15546
permalink
16/04/2013 23:13:44

Dwarf
Dwarf
Posts: 133
I download the update today (April 16 th ) and I have again the same problem than you.

Use the older version until this problem is fixed.
permalink
18/04/2013 17:11:07

Mike_Num_5
Mike_Num_5
Posts: 165
We have a newer, better patch in the works currently and this new patch should hopefully sort a whole bunch of issues for you guys.

The Muvizu staff are just adding the finishing touches to it, as they say
permalink
29/04/2013 18:14:06

wdeprospo
wdeprospo
Posts: 86
Hi,

Any progress on these problems?

William
permalink
01/05/2013 00:36:56

wdeprospo
wdeprospo
Posts: 86
I just downloaded the latest Play version. Nosed around a little. NO problems.

Thanks.

William
permalink
01/05/2013 01:49:12

Dwarf
Dwarf
Posts: 133
The same as me : NO problem at all. Thank you Muvizu !
permalink
the topic is closed

Home ? Tech Help ? Newer Version, same problem