Messages in this topic - RSS

Home ? Tech Help ? Possible bug with Direct X9 and effects?

Please log in or register, then complete your details to create a post.
17/08/2016 20:56:32

theKodu
theKodu
Posts: 25
So I've downloaded and installed the latest Muvizu update and then I switched to Direct x9 as I've had issues with Direct x11 before with various glitches etc.

I reloaded the program and opened it only to find none of the effects worked.

I have made sure my licence is activated and tried uninstalling and reinstalling.

I've also tried both the 32 ad 64 bit versions and in both versions of Muvizu the effects have stopped functioning on the direct x9 version.

I've not had this issues before so I think there might be some kind of bug I've run into.
permalink
17/08/2016 20:59:50

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
Hi, this is a bug in the latest release. (Not just DX9)
The solution is to install the previous version: https://drive.google.com/file/d/0B-_4UVPr59ACUElFYTJrbkRJYWM/view?usp=sharing
Don't say yes to the update message when you open Muvizu.
edited by MrDrWho13 on 17/08/2016
permalink
17/08/2016 21:00:55

theKodu
theKodu
Posts: 25
Ah thank you for the link and prompt reply.
permalink
18/08/2016 00:34:47

level18
level18
Posts: 10
Hi theKodu,


Did you manage to reinstall the older version at all? I have been trying for 4 hours now and all I get is Fatal errors.
permalink
18/08/2016 06:47:16

bigwallyMuvizu mogulExperimental user
bigwally
Posts: 400
level18 wrote:
Hi theKodu,


Did you manage to reinstall the older version at all? I have been trying for 4 hours now and all I get is Fatal errors.


First, I would suggest to totally remove the latest version from your computer. Revo Uninstaller comes to mind ( http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html . Scroll down to the free version). Then download a fresh copy from Ziggy72's copy ( https://drive.google.com/file/d/0B-_4UVPr59ACUElFYTJrbkRJYWM/view?usp=sharing ). If that fails, then, maybe, Ziggy's online copy is corrupt. My original copy of it was still in my downloads and it works fine.
permalink
18/08/2016 07:09:35

bigwallyMuvizu mogulExperimental user
bigwally
Posts: 400
Just noticed that Ziggy72's version is the 64-bit version. Ooops.
You probably need the 32 bit version.
Find it here: http://drive.google.com/open?id=0B8CYvX0d03wqTERXbVIyOXBaMEU
permalink
18/08/2016 09:35:38

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
bigwally wrote:
Just noticed that Ziggy72's version is the 64-bit version. Ooops.
You probably need the 32 bit version.
Find it here: http://drive.google.com/open?id=0B8CYvX0d03wqTERXbVIyOXBaMEU

Ah yeah, that could be the problem. And the other one's my copy.
permalink
18/08/2016 14:16:37

delagranda
delagranda
Posts: 1
Have had the same issue with upgrade in W10 32Bit. Fixed correctly following the steps of unistalling with revo, downloading and installing MuvizuPaySetupDX from the link provided and licensing to plus with my previous unlock code. Thanks a lot.
edited by delagranda on 18/08/2016
permalink
18/08/2016 15:52:46

level18
level18
Posts: 10
Thanks guys, I managed to get the latest version working again after several hours of messing about so I think I'll wait for the bug to be fixed does anyone know what kind of turnaround time uvizu has for bug fixes?
permalink
18/08/2016 16:47:55

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
level18 wrote:
Thanks guys, I managed to get the latest version working again after several hours of messing about so I think I'll wait for the bug to be fixed does anyone know what kind of turnaround time uvizu has for bug fixes?

They're a bit inconsistent with how quickly these things are fixed, but usually it's around just over a month from when it's released. (So for now you'll have to click no to the update message when you open Muvizu :/ )
permalink
18/08/2016 18:33:50

level18
level18
Posts: 10
Thanks so much for all your help, it's great to have an active forum with knowledgeable people )
permalink
Please log in or register, then complete your details to create a post.

Home ? Tech Help ? Possible bug with Direct X9 and effects?