Messages in this topic - RSS

Home ? Tech Help ? Re-installed Muvizu: Play+

Please log in or register, then complete your details to create a post.
06/08/2016 13:50:14

bigwallyMuvizu mogulExperimental user
bigwally
Posts: 400


Re-installed the latest version. This popped up. ?????
+
permalink
06/08/2016 13:59:30

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
Did you get the full version?
You should probably tell Jamie about that.
permalink
06/08/2016 14:21:24

bigwallyMuvizu mogulExperimental user
bigwally
Posts: 400
MrDrWho13 wrote:
Did you get the full version?
You should probably tell Jamie about that.


I got the full version. I might try re-installing (again) first. Trying to get rid the "Black screen" when producing a video. Trying to force DX9 doesn't work either. Seems I've opened a can of crap by re-installing.
permalink
06/08/2016 14:44:04

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
Do you have your latest GPU drivers?
permalink
06/08/2016 20:39:34

christian_clavet
christian_clavet
Posts: 26
Hi, Big wally! Got the exact same thing here.

From what I recall, from what happened before I saw this:
- Buyed the keyframing pack, and downloaded some assets from the store.
- Was unable to activate the keyframing pack
- Tried to re-activate and it failed.
- Reinstalled Muzivu (installed it over the old one). Still doenst activate the keyframing pack.
- Got to support and the next morning the keyframing pack was activated
- Checked the list of assets and have the same as your screenshot
- All seem to work here, except that the list of pack show the same as your screenshot.
permalink
Please log in or register, then complete your details to create a post.

Home ? Tech Help ? Re-installed Muvizu: Play+