Messages in this topic - RSS

Home ? Importing Assets ? I do not understand,

the topic is closed
07/03/2014 07:03:31

sofie9536
sofie9536
Posts: 53
"As of February 2014 we will no longer be hosting new 3D models and audio files"

what does that mean? no upload more of 3d assets? can I upload new 3d models in a set?
sorry, my english is very bad, maybe I misunderstood something.

thanks
permalink
07/03/2014 10:21:45

IanSExperimental userMuvizu staff
IanS
Posts: 139
You can still upload sets, texture and videos. 3D models in a set are fine too.
permalink
07/03/2014 14:27:04

joeactor
joeactor
Posts: 57
IanS wrote:
You can still upload sets, texture and videos. 3D models in a set are fine too.



Ok... so now I'm confused.

I thought that the Muvizu site was no longer allowing new uploads to the "Get Assets" area - is that the case?

I understand that the current assets can still be downloaded (and will remain on the site).

Please correct me if I'm wrong.

Confused from Cleveland,
JoeActor
permalink
07/03/2014 14:36:30

sofie9536
sofie9536
Posts: 53
ok, i think upload a set is ok, never moar upload 3d model. upload 3d model as a set is also ok. puuuuh!!!!
edited by sofie9536 on 07/03/2014
edited by sofie9536 on 07/03/2014
edited by sofie9536 on 07/03/2014
permalink
07/03/2014 14:39:16

fazz68
fazz68
(Account inactive)
Posts: 767
custom textures for characters and muvizu sets can still be uploaded to the asset page. 3d assets cannot, unless they are in a muvizu set. any 3d assets already on the asset page will be there for downloading, there just wont be any new ones. so if you see an asset in a set that you like. you can copy and paste it into a new set as long as you dont close muvizu in that session. so open a set, copy the asset, load a new set and paste.
permalink
07/03/2014 14:42:49

sofie9536
sofie9536
Posts: 53
fazz68, thank you, I need a little longer until I understood .....
permalink
07/03/2014 14:47:58

joeactor
joeactor
Posts: 57
Much more clear - thanks fazz68!
permalink
the topic is closed

Home ? Importing Assets ? I do not understand,