Messages in this topic - RSS

Home ? Tech Help ? Bug when import a cypress tree

the topic is closed
15/09/2013 17:05:14

niklasklein
niklasklein
Posts: 7
When I try to import a cypress tree in my set, no cypress tree appears in my set and instead of the cypress tree, there are black stripes which are flickering randomly on my screen.

I tried to restart Muvizu but the problem is still there.

Does anyone know what to do? Because I definitly need some cypress trees ;-)

Thank you :-)
edited by niklasklein on 15/09/2013
permalink
15/09/2013 18:16:44

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
Hi,

Have you tried placing the tree somewhere else in the set?
permalink
15/09/2013 18:17:30

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
Also, do the lines appear when Muvizu is closed?
permalink
15/09/2013 18:32:37

niklasklein
niklasklein
Posts: 7
Hi!

Yes I tried placing it somewhere else, same problem...

There's an object that appears called cypress tree, but the object is empty and the lines are coming from the middle of the object.
When I delete the object, the lines disappear.
permalink
15/09/2013 19:08:51

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
That's strange, I tried putting that tree onto a blank set earlier, and it worked fine. Send the .set file to bugs@muvizu.com and perhaps an overview of your PC specs (OS etc). They should be able to figure out the problem tomorrow.
permalink
15/09/2013 19:45:13

urbanlamb
urbanlamb
(Account inactive)
Posts: 1796
for something like that maybe post a screenshot? because this sounds like its not muvizu sounds like its either an issue with the model or a graphics card issue but pretty hard to tell without screenshot.
permalink
15/09/2013 22:09:21

niklasklein
niklasklein
Posts: 7
I restartet Muvizu many times again because I was so frustrated, and then Muvizu told me that there was an update available. I updated Muvizu, and now it works!
Thank you guys for your effort!

The animation for my girlfriend can finally start :-)

http://www.myimg.de/?img=ScreenshotSchloss2385a.png
edited by niklasklein on 15/09/2013
permalink
16/09/2013 08:49:40

Mike_Num_5
Mike_Num_5
Posts: 165
niklasklein wrote:
The animation for my girlfriend can finally start :-)

http://www.myimg.de/?img=ScreenshotSchloss2385a.png



That looks very nice indeed!
permalink
the topic is closed

Home ? Tech Help ? Bug when import a cypress tree