Messages in this topic - RSS

Home ? Tech Help ? Updated and now my videos will not load up

the topic is closed
24/07/2013 02:49:18

Mavenproject
Mavenproject
Posts: 4
I have not been using the software for about a month. When I click to work on my videos it request to update my version. So I updated to the newest version. Now I receive an Error message on all my videos.
permalink
24/07/2013 05:39:36

fazz68
fazz68
(Account inactive)
Posts: 767
are you getting the same message as this? see thread below
http://www.muvizu.com/Forum/topic2932-sets-wont-load-cameras-3-and-4-only.aspx

if you are, then hopefully the problem will be fixed in a patch coming very soon.
permalink
24/07/2013 08:06:17

Mike_Num_5
Mike_Num_5
Posts: 165
Yep, as Fazz has beaten me to the punch

We are currently in the process of getting a patch out hopefully in the next few days which should fix the set loading issues some folks have been getting.

All the best,

-Mike.
permalink
31/07/2013 17:55:13

TheGISNut
TheGISNut
Posts: 2
I ran the update this morning and everything ran until the setup started. I got a dialog box "Muvizu:Play Setup" that said:
Error opening file for writing:
C:Program Files\Muvizu Play\Binaries64\Muvizu.exe
Click Aport to stop the installation, Retry to try again, or Ignore to skip this file.


I Retried to no avail. I Ignored several times and then it ran the rest of the install. Looking at the results it skipped
MuvizuGame.int; ita; por; FRA; DEU; Core.u; Etc...............
When I restart it wants to do the update again. What's up?
permalink
31/07/2013 18:41:55

TheGISNut
TheGISNut
Posts: 2
Ahh HAAA!
I figured it out!


Kill all the Muvizu processes hanging in the Task Manager then run the update!


Success
permalink
the topic is closed

Home ? Tech Help ? Updated and now my videos will not load up