Messages in this topic - RSS

Home ? Tech Help ? Icons B/W after update

the topic is closed
02/06/2013 04:45:39

digitalartsguy
digitalartsguy
Posts: 7
I finally allowed Muvizu to do the update it has bugged me about for so long. Now all my icons are black and white. How can I get my color icons back? Not a huge issue, but I don't like change where it is not needed!
permalink
03/06/2013 10:28:35

Lev_Dynamite
Lev_Dynamite
Posts: 157
Hi digitalartsguy,

Is the icon entirely black and white, or is it a black "M" on a white background with a little pink circle...? If the latter, then it's supposed to look like that in keeping with our recent image upgrade (you may also have noticed the logo change on this very site)!

If the icons are entirely black and white then that's very strange. Is it only the Muvizu:Play icons which are black and white, or have ALL your Windows icons gone black and white? Could you post a screenshot here, or e-mail one as an attachment to bugs@muvizu.com along with some details of your PC's graphics card, operating system and general specs...?

Thanks!
permalink
05/06/2013 01:24:44

digitalartsguy
digitalartsguy
Posts: 7
I am not talking about the desktop icon for launching Muvizu, I mean the icons on the drop down menus within the program.
permalink
06/06/2013 23:23:00

digitalartsguy
digitalartsguy
Posts: 7
Am I going crazy? I looked back at the tutorials. I thought I would see that the icons on the pull down menus were in color. To my surprise they were B/W. I could have promised you mine use to be in color. Oh well.
permalink
07/06/2013 09:40:49

Lev_Dynamite
Lev_Dynamite
Posts: 157
digitalartsguy wrote:
Am I going crazy?
I'm afraid this may be the case, yep. At least you'll fit in better around here that way! The "Tools > Timeline" and "Video > Upload To YouTube" icons have a wee bit of colour, if that makes you feel any better?
permalink
07/06/2013 15:49:54

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
Yeah, you'll fit in perfectly!
permalink
the topic is closed

Home ? Tech Help ? Icons B/W after update