Messages in this topic - RSS

Home ? Tech Help ? Muvizu keeps updating

the topic is closed
27/03/2013 09:51:02

BayTheMoon
BayTheMoon
Posts: 10
Hi
I just reinstalled Muvizu and the process worked fine, but each time I launch the program it keeps updating the same stuff, including Framework 4 right from scratch.
If I don't select Update, it crashes with multiple error messages. I'm using 32bit vesion on XP Pro.

Tony
permalink
28/05/2013 14:40:41

JamieMuvizu staff
Jamie
(Account inactive)
Posts: 609
Hi Tony,

Have you had any luck getting Muvizu to work? We have a new version of Muvizu available now so it would be worth trying that. It does seem strange that .net framework 4 tries to update when you run Muvizu everytime. The framework 4 update is only available within the installer not the application.

--
Direct, don't animate!
permalink
15/07/2013 21:57:50

Ugino
Ugino
Posts: 4
Hi!
Same thing happens to me (almost). Muvizu and Muvizu Play keep on asking for a new updates even after I did install the update twice and my installation was successful on both occasions. Is there something I did wrong?
I'm on Windows 7, 64 bits. 4GB DDR3 RAM on Intel Core 870. AMD Radeon HD 5570 1GB.

Thank you for any answer.
Ugino
permalink
15/07/2013 21:59:22

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
Have you tried uninstalling and re-installing from the site?
permalink
16/07/2013 08:41:03

Ugino
Ugino
Posts: 4
Thanks MrDrWho13, it worked!
I now only have Muvizu Play icon on my desktop instead of both icons (Old pink Muvizu and Play), is it normal?

I didn't install DirectX and the others again since they were already installed from the previous (unsuccessful but nonetheless) updates.

Thank you again!
permalink
16/07/2013 15:48:30

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
It seems that you have removed both versions, which doesn't matter. (In fact, it will speed up your PC)

Glad to see it's fixed,
MDW13




Ah, I think I've worked out the previous problem:
You were clicking on the pink icon which asked you update to Play. Rather than opening Play from the white icon. Is this correct?
permalink
17/07/2013 01:20:06

Ugino
Ugino
Posts: 4
You may be right but I still wonder...

In fact, I didn't know about the White version, since I haven't used it for a long time, and not knowing that, I uninstalled both version, thinking there was two different ones. I now see that the Pink version became White since they do that same opening sequence. All is clear and White now

Thank you for your advice MDW13.
permalink
the topic is closed

Home ? Tech Help ? Muvizu keeps updating