Messages in this topic - RSS

Home ? Publishing Your Video ? Another odd one

the topic is closed
03/09/2011 11:22:06

DanimalMuvizu mogulExperimental user
Danimal
Posts: 477
Nothing at all to do with the software, but every time I try to post a comment on a video I get this dreaded message:


Sorry, we could not post your comment at this time.

When I click on the video to open YouTube, it posts just fine. Something wrong with the interface here? And I did already check to make sure my account was still lined to YouTube and it is.

Any thoughts? Thanks!
permalink
04/09/2011 08:20:24

DreekoMuvizu mogulExperimental user
Dreeko
Posts: 1258
Danimal wrote:
Nothing at all to do with the software, but every time I try to post a comment on a video I get this dreaded message:


Sorry, we could not post your comment at this time.

When I click on the video to open YouTube, it posts just fine. Something wrong with the interface here? And I did already check to make sure my account was still lined to YouTube and it is.
Any thoughts? Thanks!


Don't like the sound of that at all! This must be tested at once!!
If anyone would like to watch my new movie and attempt to leave a comment purely to investigate this problem ofcourse!
Then click on this link...
http://muvizu.com/Video/17186/The-Bell-that-Never-Rang


Thankyou

D
edited by Dreeko on 04/09/2011
permalink
05/09/2011 10:22:24

KerryK
KerryK
(Account inactive)
Posts: 176
ooh that is weird. right, well leave it with us and we'll get cracking. i'll report back here once the web dudes have kicked it about a bit.
permalink
the topic is closed

Home ? Publishing Your Video ? Another odd one